Om oss

Vi är ett litet företag som har arbetat med säkerhet i över 10 år. Vi tycker om ny teknik och testar nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Vi är verksamma i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Vi har många kunder så som privatbostäder, kontor, butiker, varuhus, skolor, industrier, fastighetsbolag, hamnar, fartyg, SL, stat och kommun, hotell, herrgårdar, muséer och slott.

Vi är ett privatägt aktiebolag och finns i Huddinge söder om Stockholm. Vårt organisationsnummer är 559028-2181.

Hög kvalitet

Vi gör alla våra installationer med stor omsorg så att de självklart följer alla krav som finns på säkerhetsinstallationer och är snygga och prydliga. Det betyder bland annat att vi oftast döljer kablar helt istället för att dra dem uppe på lister, rakt över väggar osv. Vi väljer alltid produkter från marknadsledande tillverkare för säker drift och en anläggning som håller en lång tid.

Säkerhet

Det är viktigt att du som kund känner dig säker. Företaget och all vår personal är godkända av Polisen att installera larm- & övervakningsutrustning. För att du som kund ska känna dig säker hjälper vi snabbt till om något inte fungerar som det ska. Tecknar du ett serviceavtal med oss får du utökad hjälp och service.